KARÁCSONY

Az évszázad ötlete: sajtos adventi naptár!

2016. december 1., csütörtök 14:47

Unja már, hogy folyton csak csokidarabok lapulnak az adventi naptárak kis ablakocskáiban? Valahogy így volt ezzel egy londoni gasztroblogger, Annem Hobson is, aki kitalálta: az édesség helyett legyen inkább sajt a kalendáriumból naponta kiehető csemege - írja a Mashable.

Bár maga az ötlet már egy éve kipattant Hobson fejéből, valamiért csak most kapta fel az online média, de ez épp elég volt ahhoz, hogy hirtelen a Daily Mailtől a Cosmopolitanig minden címlap a sajtos adventi naptárról szóljon. A rendhagyó naptár ötletét ráadásul olyan hírességek is támogatták a közösségi oldalaikon, mint a Zooey Deschanel hollywoodi színésznő.

My girl crush Zooey Deschanel from New Girl shared my advent calendar and now I'm going to faint

So Wrong It's Nom (@sowrongitsnom) által közzétett fénykép,

102 szavazat 145 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta