De mi köze van Frankenstein szörnyének a karácsonyhoz?

A karácsonyi időszakban már megszoktuk, hogy nagy cégek mindig előrukkolnak valamilyen aranyos és szívmelengető karácsonyi reklámmal. Most új két nagy cég kisfilmjét mutatjuk be! 

Az Apple karácsonyi hirdetése nem mondható egy átlagos reklámnak, ugyanis a klip főszereplője maga Frankeinstein szörnye. A videó Frankie házában kezdődik, ahol felveszi a telefonjára egy dallamot, majd egy aprócska csomaggal a kezében elindul a városba. Miután megérkezik a főtérre, a helyiek nem kis megdöbbenésére két karácsonyi izzó tesz a nyakreteszeibe, és elkezdi énekelni a telefonra felvett dallamra. Egy idő után azonban az egyik égő elmozdul, és be is fejezi a karácsonyi dal éneklését, de egy bátor kislány segít neki, és együtt énekel az egész város az ünnep alkalmából.

Mit gondol Juliette viselkedéséről?

A McDonald's idei karácsonyi reklámjában minden van, ami ehhez az időszakhoz hozzátartozik: ünnepi fények, kellemes dallamok és persze az étteremben boldogan forrócsokizó tömkelege. De nézzük a sztorit: a kisfilm azzal kezdődik, hogy egy játékboltos bácsi a kirakatba teszi babát, amit eddig egyetlen évben sem vittek haza, de talán majd most, majd egyszer csak arra eszmélünk, hogy a baba hazamegy egy olyan férfijátékkal, amivel csak éppen akkor találkozott. Mondanom sem kell, hogy a videót hatalmas felháborodás övezte, mert hát miért kell ilyen rossz példát mutatni a fiataloknak, persze voltak olyanok is, akik úgy reagáltak, hogy a játékbaba csak találkozott egy fiúval, nincs ebben semmi elítélendő.

Oszd meg másokkal is!
Mustra