Mit tojjon a nyúl húsvétra? Akciós játékot, parfümöt és könyvet!

A húsvét nem csak a díszekről vagy a csokinyusziról szól. A sonkák és a tojás mellett sok gyerek kap ilyenkor is ajándékot, amire persze felkészültek a boltok is és kimondottan húsvéti akciókkal támadnak. Azért is érdemes most szétnézni, mert akár gyereknapra is beszerezheti már most az ajándékot olcsóbban. 

Parfümök

A Müller kimondottan a húsvétra készült parfümökkel, hogy legyen mit odaadni a locsolóknak a kölnijük helyett. Armani parfümök 20%, míg Hugo Boss parfümök 29% kedvezménnyel kaphatóak, de néhány kiszereleléshez ajándék is jár. Az akcióban a prémium illatok vesznek részt többségben, tehát YSL, Armani, Chloé és Donna Karan parfümök kaphatóak, de néhány sminktermék is akciós. A többi drogériában ugyanazok az akciók. 40 százalélkos kedvezménnyel, 3599 forintért vehet a Rossmannban Mexx parfümöket, de natural spray-t is vásárolhat féláron, de Burberry és Dolce & Gabana illatokat is kap akciósan. 

Könyvek

Ha gyerekének könyveket vásárolna, akkor most jár a legjobban, ugyanis a húsvétra vagy éppen gyereknapra vehet akciósan könyveket. 20-70% kedvezménnyel nézhet szét a mesekönyvek között a Bookline kínálatában. A Libriben is azt szeretnék, hogy a locsolásért mese járjon, ezért szintén hasonló kedvezménnyel árulnak néhány állatos, sárkányos meg királynős mesét. 

Játékok

Az Extreme Digital több mint száz akciós játékkal készült a húsvétra. Az akciós Lego és Barbie baba vonalon kívül akár Xbox konzolt vagy kiegészítőket is vehet, és féláron kapható a Star Wars hátizsák is. A Játékszigeten 10-80%-os kedvezmény van a játékokra, ráadásul tényleg sok termék akciós, így a kicsi és nagyobb gyerekeknek is talál ajándékot, a Játékboltban pedig a Fischer Price fejlesztőjátékok akciósak. Az Aldiban húsvét alkalmából játékkonyhát, kismotort, vagy akár játszókuckót is vehet, valamint több típusú görkorcsolya és gördeszka közül is válogathat. Az Intersparban is készültek a húsvétra játékokkal, a kedvencünk a László titkos ügynök baba, akihez Rablócicus fedőnévre hallgató bűnözőnő is jár, ezen kívül a Lego termékek is akciósak, a Color Me Mine színezős táskákat pedig 30% kedvezménnyel lehet beszerezni. A Tescoban minden Barbie baba 30 százalék, a Monster High boszik 50 százalék, az Én Kicsi Pónim figurák pedig 30 százalék kedvezménnyel kaphatóak. 

shutterstock 111730760
Shutterstock

Élelmiszerek Húsvétra

Még mindenhol javában tart a tipikus húsvéti ételek akciója, az Aldiban a füstölt csülök kilója 1099 forintba kerül, a fél kilós sós kalács 199 forint, ugyanennyibe kerül a húsvéti koszorúkalács is, míg a 10 darabos, L-es méretű mélyalmos tojásért 349 forintot kell fizetni. Az Auchanban a pápai füstölt-kötözött lapocka 899 forintba kerül kilónként, a füstölt első csülöknek pedig 590 forint a kilója, míg a pápai füstölt parasztlapocka 1290 forintba kerül és 2490 forint a Pick békebeli füstölt tarjája. A helyben készült fél kilós fonott kalács pedig 199 forint. A Lidlben 30 darab M-es mérető tojást vehet 799 forintért, vagyis egy tojás ára 27 forintra jön ki. A füstölt kötözött lapockának 749 forintba kerül kilója. Az Intersparban a Pick békebeli füstölt, kötözött sonka  1990 forintba kerül, a füstölt hátsó csülök 990 forint. A tíz darabos Spar extra sárga tojás 399 forint lesz, viszont a tíz darabos Budget S-es tojás 289 forint, 3 doboz vásárlása esetén 269 forint. A Tescoban a 10 darabos Finest extra sárga vagy E-vitaminos tojás 439 forint, a szintén 10 darabos, M-es méretű friss tojás pedig 329 forintba kerül. A Pick füstölt, kötözött sonkának 1990 forint kilója, míg például a Tesco füstölt, főtt lapocka 1490 forint, míg a bárány sonka kilója 3990 forintba kerül, míg 8990 forintért Serano sonkát vehet késsel és tartóval. 329 forintba kerül a sós kalács, a kemencés fonott kalács pedig 239 forintba kerül és bőven lesz akciós alkoholos ital is a boltokban. 

DBELO20140401016
Beliczay László / MTI
Oszd meg másokkal is!
Mustra