HÚSVÉT 2016

A tojásnyúl a húsvéti dekorációk legújabb trendje

2016. március 23., szerda 16:27

Mint minden jelentősebb ünnepnek, úgy a Húsvétnak is elengedhetetlen kelléke a tematikus lakásdekoráció, ezért körülnéztünk, miket talál idén a választékban. Ahogy mindig, a tervezők fantáziája határtalan, bár akadtak darabok, amelyeket elnézve ez nem okvetlenül dicsérő jelző.

Már az előző években is megjelent, de idén az egyik legnépszerűbbnek tűnő (értsd: akár veszik, akár nem, mindenhol kapható) elem a tojásnyúl, ami gyakorlatilag egy hibrid, ugyanis egy nyúlfejnek álcázott tojás. Sokkal érdekesebb gondolkodásmódra vallhat a húsvéti temetői mécsesek megjelenése, amik tavaszi színekben és húsvéti díszítéssel kaphatóak, de ezeken felül is több olyan dekorációs elemet is találtunk, ahol nem sikerült teljes bizonyossággal megfejteni, mit is akart mondani az alkotó. Nézze meg a galériában a csillámban fuldokló csibét, a betonba öntött koboldot, a gyöngyházfényes dinoszaurusztojást vagy éppen a csirkelábakon álló tollas tojást.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta