HÚSVÉT 2016

Benedict Cumberbatch-t is nyalogathatja húsvétkor

2016. március 22., kedd 14:58

Mashable oldalán futottunk bele a hírbe, miszerint csokoládényúl készült az angol színész, Benedict Cumberbatch arcmásából. Az édességet a csokiművész Jen Lindsey-Clark alkotta meg és Cumberbunny, azaz Cumbernyuszi névre keresztelte. A csokornyakkendős nassolni való ára elég borsos: 70 euróba, azaz majdnem 22 ezer forintba kerül, de legalább belga csokoládéból készül. Egyébként 40 dekát nyom és kérhető tej- illetve étcsokis változatban is.

„Úgy terveztem, hogy küldök egyet az anyukájának is belőle. Azért nem személyesen neki, mert hátha furának találja, hogy a saját arcát egye meg" - mondta Lindsey Clark. Bár az édesség hat hónapig áll el, valószínűleg senki nem vár addig azzal, hogy megegye. Ha viszont mégsem fogyna el a polcokról, a jól bevett szokás szerint még lehet belőle Cumbermikulás!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta