HÚSVÉT 2016

Pszichopata késes gyilkos nyúl és a csajozós csirke csoki az idei Húsvét legjobbja

2016. március 21., hétfő 15:02

Megnéztük, milyen csokoládékat szerezhet be idén a boltokból Húsvét alkalmából. Mindegy, hogy gyerekének adná ajándékba, vagy éppen a locsolkodókat várja kis figurákkal, a kínálat idén is hatalmas. Ne aggódjon, ha utolsó hétre hagyta a vásárlást, így is tud majd bőven miből válogatni. A klasszikus márkák csokinyuszijai és -tojásai mellett idén sikerült új trendeket megfigyelni.

 Egyre nagyobb a csoki szárnyasok térhódítása, csibék, csirkék mellett kiskacsák is megjelentek, de a bárányok, sőt a katicabogarak is hangsúlyosabban vannak jelen. A nyulak egyszer ijesztőbbek, máskor divatosan hipszterek napszemüveggel, csajozós dumával, vagy csak zsebre tett kézzel. A galériában megnézheti, miket találtunk a boltok polcain a klasszikus és túlságosan is kézenfekvő Kinder tojásokon kívül. És valódi újdonság azoknak, akik nem szeretik a csokoládét: nekik például ott az ehető műfű!! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta