Így kell örömfutással zárni a hetet

Szeptember 25-én vasárnap futóklubot indított a Dívány: hihetetlen, milyen gyorsan el is telt a 7 hét, és elérkeztünk a 2016-os rendezvénysorozat végére. Utolsó alkalommal már csak olyanok vehettek részt a félig játékos (félig véresen komoly) háziversenyünkön, akik korábban is futottak velünk: szuper csapat alakult ki, ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek (nektek), hogy velünk voltatok, reméljük, mielőbb találkozunk újra!

Amit a házi versenyről tudni érdemes: váltót futottunk, négyszer 400 métert mindenki, három fős csapatokban. Igyekeztünk kiegyenlített erejű csapatokat alkotni, ez nem feltétlenül sikerült, a győztes csapat simán lekörözte a negyedik helyezettet. Persze a részvétel a fontos, nem a győzelem – főleg egy heti egy alkalmas futóklub záróeseményén – úgyhogy úgy döntöttünk, inkább mindenkit megajándékozunk.

És kedves olvasó, reméljük, hogy fenti videóval az ön kedvét is meghozzuk a futáshoz: ha teheti, menjen ki a szabadba munka előtt/után, hétvégén, és fussa ki magából a stresszt. Nem, az eső és a szél sem tragédia, nyugodtan lehet rosszabb időben is futni. Szóval hajrá, fusson ki merre lát – a futóklub pedig remek élmény volt, folyt. köv!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek