Tanuljon meg velünk futni!

Nagyon sokat írunk a futásról és mi magunk is szeretünk futni: nemrég például a Runway Run-ra készültünk fel edző segítségével. Mivel mi szeretjük ezt a sportot, ezért azt gondoltuk, olvasóinkkal, szervezett keretek között is szívesen folytatnánk a téli szezonba való "belefutást".

Tehát futóklubot indít a Dívány!

Első alkalommal szeptember 25-én, vasárnap délelőtt találkozhat velünk és profi edzőnkkel, a Traning funkcionális edzőtermet vezető Zsirai Milánnal az a 20 lelkes olvasó, aki az alábbi Google-formon a leggyorsabban jelentkezik! Az egyórás edzést egy második kerületi futópályán (Panoráma Sportközpont - Budapest 1023, Kolozsvári Tamás utca 11.) tartjuk, témája a bemelegítés helyes végrehajtása lesz, de belekezdünk az állóképességünket és sebességünket javító résztávos edzésekbe is!

shutterstock 360862844

Ha esetleg a 25-i futóklubról lemarad, ne essen kétségbe! Közös edzéseinket novemberig heti rendszerességgel tartjuk, a következő közös futás október 2-án vasárnap esedékes, erre szeptember 28-tól lehet majd jelentkezni! Reméljük, találkozunk!

Kedves érdeklődők, a létszám betelt. A következő időponttal hamarosan jelentkezünk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek