EURÓPA

Kvíz: Mit tud Olaszországról?

2016. április 18., hétfő 14:04

Európai hetünkön Olaszországhoz érkeztünk, így most ennek az országnak a történelméből, földrajzából és kultúrájából tesztelheti a tudását. A kérdések között talál olyat, amely az olasz vezetéknevekről szól, de természetesen nem maradnak el az építészeti remekeket és az ételeket érintőek sem. Ha kitöltötte a kvízt, utána érdemes végigfutni az eredményeket, ugyanis néhány helyen feltüntettük, miért az a válasz, ami. Hajrá!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta