EURÓPA

Kvíz: Mennyit tud Spanyolországról?

2016. április 16., szombat 15:57

15
Fotó: Buyenlarge / Europress / Getty

Újabb napja jött el a hétnek, ami azt jelenti, hogy Európával foglalkozó sorozatunkban elérkeztünk a következő országhoz. Ahogy eddig is, így most Spanyolországgal kapcsolatban is tesztelheti a tudását a lenti kvíz segítségével. Kérdezünk többek között a világháborúkról, az ünnepekhez kapcsolódó szokásokról, de arról is, hogy minek a feltalálása köthető a félszigetről származó emberhez. Nosza!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta