EURÓPA

Kvíz: Mennyire van képben Franciaországgal?

2016. április 11., hétfő 09:17

Ezen a héten kiemelten foglalkozunk Európa országaival, a hétfői napot pedig Franciaország nyerte meg. Minden nap talál majd egy kvízt is nálunk, ahol tesztelheti tudását. Mindegyik 15 kérdést tartalmaz, amelyek az adott nemzet vagy ország kultúrájával, találmányaival, építészetivel és bármilyen más, hozzájuk kapcsolódó érdekességgel foglalkozik. A lenti tesztből megtudhatja azt is, mennyire van képben a Franciaországban hozott friss (és egyébként nagy sajtóvisszhangot keltő) jogszabályokkal, a divattal, de azt is, hogy mennyire vágja az Alpokkal kapcsolatos adatokat. Hajrá!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta