OROSZ HÉT

Nézze meg az ex-keleti blokk 10 leglátványosabb épületét!

2015. november 21., szombat 14:32

Míg a demokratikus Nagy-Britanniában virágzott a brutalista építészet az 50-es, 60-as és a 70-es években, addig az ex-szovjet államokban már A 20-50-es években is felhúztak olyan épületeket, amelyek láttán a mai napig tátva marad a szánk. Az egyszerre lenyűgöző, bizarr, furcsa és futurisztikus épületek nagy részét már lebontották, de a galériára kattintva megnézheti, hogy milyen sci-fi filmekbe illő épületeket húztak fel többek között Oroszországban, Grúziában, Horvátországban vagy Ukrajnában. Ha pedig ennél többet szeretne megtudni az ex-keleti blokk forradalmi építészetéről, akkor ide kattintva 40.50 dollárért (kb.11.430 forint) megrendelheti a francia fotós, Frederic Chaubin: Cosmic Communist Constructions Photographed (CCCP) című albumát. Kattintson a galériára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta