KARÁCSONY

Karácsonyra rakjon össze nagyon menő, magyar cipőt

2015. december 22., kedd 13:33

Már a fél világ lelkesedik Gulyás Sára különleges cipőiért, most pedig itt a special edition kollekció is. A Pikkpack cipők története a Kickstarteren kezdődött, ahol simán összejött a megvalósításhoz szükséges 3,5 millió forint, azóta pedig már a GQ magazin is bemutatta a magyar tervezésű DIY cipőt. 

Az ötlet lényege, hogy nem egy kész cipőt vásárol, hanem egy pakkot, amelyben mindent megtalál ahhoz, hogy összerakja a cipőt. A siker ráadásul garantált, hiszen a kialakításnak köszönhetően akár egy gyerek is képes összerakni magának a lábbelit. A siker azóta is töretlen, a cipőmárka és az újító ötlet annyira menő, hogy most a Supermundane tervezte közös kollekciót is be lehet szerezni. A cipők anyagának díszítését londoni székhelyű tervező, Rob Lowe álmodta meg, az egyediségét pedig az adja, hogy minden darabot külön nyomtatnak, így mindegyik egyedivé válik. A kollaboráció darabjai ugyanazon az elven működnek, mint az eredeti darabok, vagyis a vásárló nem cipőt kap, hanem egy pakkot, amiből cipőt lehet készíteni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta