KARÁCSONY

Alternatív megoldásokat mutatunk karácsonyfára

2015. december 18., péntek 11:37

Jó hír, hogy idén is számtalan alternatíva létezik azok számára, akik nem fektetnének be egy igazi fenyőfába, vagy elvi okokból nem támogatják a fák kivágását. Az Elle Decor és a lelkes Instagrammozók segítségével összegyűjtöttünk néhány olyan alternatív megoldást, ami a klasszikus karácsonyfához hasonlóan ünnepi hangulatot és meghittséget varázsol a lakásba. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen ötletekkel és mennyiért válthatjuk ki az ünnepek egyik legfontosabb szimbólumát, a hajtás után pedig jöjjenek a legkreatívabb Instázók fái!

Ezeket a mini karácsonyfákat akár otthon is elkészíthetjük. Érdemes belőlük többet készíteni és teleszórni vele a lakást.

My DIY Christmas Tree Project... *** #christmastreeproject #christmastreediy

@febrybaby által közzétett fénykép,

Jó pár szezon óta divatban az égőkből kirakott karácsonyfa is.

Egyik nagy kedvencünk a Baby Audie blog szerzőjének pasztell zöld árnyalatot kapott fali karácsonyfája

Fával és filc anyaggal sokan kísérleteznek mostanában.

Íme egy másik alternatíva fali díszre, amit elsősorban kis lakásban élőknek ajánlanak a szakemberek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta