KARÁCSONY

Szalmagorillát, csillámszarvast és puccparádés hippipulykát a karácsonyfára!

2015. december 17., csütörtök 09:42

Idén is megnéztük, hogy milyen díszeket tehet a fára, ha valami különlegesre vágyik és nem éri be a sima gömbökkel meg girlandokkal. A különleges alatt nem feltétlenül a legszebbre gondoltunk, sőt próbáltuk megtalálni a legszokatlanabb megoldásokat és a legfurcsább díszeket. Nem állítjuk, hogy mindez nehezünkre esett, ugyanis gyakorlatilag bárhova megy, talál túldíszített, vagy minimum meghökkentő témaválasztású darabokat. 

A nyertes idén is a Butlers volt, ahol gyakorlatilag sportot űznek az extrém díszekből és minden évben készülnek valami újjal az olyan slágertermékek mellé, mint a csillámhavon szőrmekabátban bicikliző krokodil, vagy éppen a balerina malac, természetesen szintén csillámokkal díszítve. Erős még a felhozatal a Tescoban is, ahol szintén beszerezheti a világ csillámkitermelésének néhány százalékát. Mi csak egy aranyló szarvasfejhez értünk hozzá néhány másodpercre, de azóta is fel-felbukkannak (hozzánk bezzeg) szívósan ragaszkodó csillámszemcsék különböző helyeken a lakásban. A 390 forintos bolthálózatban idén sokkal visszafogottabbak az ajándékok mint eddig, a Kika Deco üzletében pedig már elkezdődtek az adventi leárazások, így kedvezménnyel juthat hozzá a karácsonyfadíszekhez is. Azok annyira egyébként nem különlegesek, átlagos gömbök különféle színekben, viszont kicsit eldugva rátaláltunk a világító, karácsonyi terepasztalos részlegre, ami viszont egészen egyszerűen megbabonázó. Hóemberek csúszdáznak, a Mikulás ejtőernyőzik, miközben a domboldalon készítik szorgosan a kis manók az ajándékokat: ha gyerekkoromban lett volna egy ilyenünk, úgy éreztem volna, a mi családunk az élet császára, minden más család karácsonya maga a megtestesült depresszió egy ilyen terepasztal nélkül.  A végső sokkot azonban a százforintos bolt kínálata okozta, ahol nem csak a húsvétról megmaradt csirkéket és nyulakat recitálták biztos ami biztos alapon, de egészen sokkoló karácsonyi díszt is találtunk a színváltós karácsonyfa és a hóemberes házikó között, hála a kínai dizájnerek fáradhatatlan fantáziájának. Ez pedig egy világító feszület, aminek különlegessége, hogy a kereszt vörösen izzik, hasonlatossá téve szegény Jézust egy szelet, a Pokol tüzén aranylóan piruló szalonnához. Mutatjuk ezt, és a többi díszt is a galériában. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta