KARÁCSONY

Beköszöntött a ronda karácsonyi öltönyök időszaka

2015. december 17., csütörtök 10:40

A BroBible teszi fel azt a kérdést, hogy miért hordunk ronda karácsonyi pulóvereket, amikor öltönyöket is hordhatnánk? 

Elkezdődött a nagy karácsonyi ruhavásárlási mizéria, úgyhogy itt a lehetőség, öltözzön vállalhatatlanul az éves céges bulira! A rondapulcsik mellett manapság már a ronda öltönyök is kaphatóak, sőt, hogy ne csak a keresztényeket tegyük boldoggá, ha divatosan akarja a Hanukát ünnepelni, akkor arra is van lehetőség. Nézzen szembe a ténnyel, a karácsonyi alsógatya már nem menő, ha igazán trendi akar lenni, akkor rendel egy ilyen darabot. A rossz hír, hogy az átlagosan 100 dollárba (25000 forintba) kerülő termékek nagy része már előrendelésben elfogyott, szerencsére innen megrendelheti pont ugyanezeket, és még a szállítás sem tart olyan hosszú ideig! Ronda ruhákra fel, legyen ön a legmenőbb a karácsonyi bulin! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta