Ezekben a vintage üzletekben már féláron vásárolhat karácsony előtt

Nem is olyan rég megírtuk, milyen kevésbé ismert vintage üzletekbe érdemes ellátogatni, most pedig azt mutatjuk meg, hogy a régi holmikat áruló boltok milyen karácsonyi meglepetésekkel, kedvezményekkel készülnek idén. Forralt boros, fahéjillatú eseményekért és akár 50%-os árengedményért erre tessék.

Pezsgő, fahéjillat és múltbéli különlegességek

1. Cydonia Vintage

A nyirkos téli utcáról kész megváltás belépni a Hajós utcai üzletbe, ahol a fahéjillat, a kellemesjazz teljesen ünnepi hangulatban hozza a küszöböt átlépőt. Idén pezsgővel, 30-as évekbeli Christmas Jazz muzsikával, és személyre szabott ajándékötletekkel várják a vásárlókat.Vintage ruhák, kalapok, sálak, ékszerek, cipők, táskák, designer pinup fehérneműk, porceláncsészék -10% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak, a törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek pedig további ajándékokkal kedveskednek.
Érdemes figyelemmel kísérni a Facebook oldalukat, ahol naponta csepegtetnek az újonnan érkező termékeikből, amelyek közül néhány igazi kincs egy londoni vintage vásárból érkezett.

Hol? Bp. VI.,Hajós u. 43.
Mikor?
2015. December 18-19
Facebook event  ITT

Vásárlás után bulika: Antifactory Vintage Shop

A rebellis stílus kedvelőinek is lesz hol olcsóbban vásárolni, sőt még egy péntek esti bulira is esély van, ha az Antifactory Vintage Shop-ba vesszük az irányt ma este. Az üzlet tulajdonosa, Stefánkovits Fanni ezúttal Dj szettel, forralt borral, csillámos és kevésbé csillámos ajándékötletekkel, és persze árengedménnyel is készül. Ha például szőrme kabátot vagy bélelt farmerdzsekit keres, érdemes időben érkezni, mert valószínűleg gyorsan gazdára fognak találni a válogatott darabok. Mutatjuk, mikre gondolunk:


Hol? 
Bp,, Vi., Paulai Ede u. 58.
Mikor? 2015. December 11.
Event ITT

Kínálatból nincs hiány: Szputnyik shop

Rájuk ugyan nemmondhatjuk, hogy butiküzlet, tekintve, hogy két boltjuk is van, sőt, webshoppal is rendelkeznek, de mivel az elsők között voltak, akik belevágtak a vintage bizniszbe, így alap, hogy hozzájuk is érdemes ellátogatni, ha valami régi és menő dologra vágyunk. Náluk is lesz karácsonyi event, pontosabban ezen a hétvégén lehet olcsóban elkapkodni a használt és az egyedi tervezésű holmikat, akár online is. 
Az órási kínálatukból bőven válogathatnak a nők és férfiak egyaránt, a kiegészítőktől kezdve a divatos hátizsákokon, át renget érdekességet találunk náluk. Az esemény napján ne felejtse el mondani a jelszót, hogy élhessen az árengedménnyel!

Hol? Bp., Dohány u. 20.
Mikor? 2015. december 13.
Facebook event ITT
www.szputnyikshop.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek