KARÁCSONY

Kis segítség, ha fiús vagy lányos ajándékot keres

2015. december 8., kedd 17:40

Nem igazi újdonság az alábbi infografika, de mindig aktuális, karácsonykor pedig még inkább az, szóval nem hagyhattuk ki. Ilyenkor ugyanis mindenképp felmerül az örök kérdés, hogy milyen játékot vegyen a gyerekeknek, esetleg ismerősei és barátai gyerekének – még akkor is, ha a gyerek egy egész szép kis listát ír össze, mit is szeretne kapni. Gyakran a szülők is elbizonytalanodnak, ha kislányuk előáll az ötlettel, hogy távirányítós autót szeretne, kisfiuk pedig babára vágyik. Pedig valójában pofonegyszerű eldönteni, hogy milyen gyereknek milyen játék való. Egy egyszerű infógrafikával segítünk. 

girl-or-boy-toy.png
Fotó: duelingalogs.com

Nos, ha nem tudja eldönteni, hogy a játék kisfiúnak vagy kislánynak való, akkor tegye fel magában az egyszerű kérdést: az adott játékot nemi szervvel kell-e működtetni? Ha a válasz IGEN, akkor a megoldás tök egyszerű: tegye vissza a polcra, mert az a játék nem gyerekeknek való. Ha a válasz NEM, akkor a megoldás még egyszerűbb: nyugodtan vegye meg, ugyanis fiúk és lányok egyaránt képesek lesznek játszani vele. A legegyszerűbb pedig az, ha elfelejt fiús vagy lányos kategóriákban gondolkozni, csak megkérdezi a gyereket, minek örülne, megveszi neki, majd örül annak, ha a gyereke is boldog.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta