KARÁCSONY

Szakított a hagyományokkal a hipszter Mikulás

2015. december 7., hétfő 18:43

Hol van az megírva, hogy a Mikulás csak piros kabátban járhat, és lógó ősz haja kell legyen? Talán az a portlandi mikulás is így gondolhatta, aki a Pioneer Place bevásárlóközpontban látványosan fogasra akasztotta a piros köpenyt, és szimplán farmerben és kötött kardigánban várta a gyerekeket. És nagyon hipszterre vette a figurát, a haját férfikontyba fogta, a kardigánja pedig nem más, mint a Nagy Lebowski című filmből ikonikussá vált darab (és akkor örüljünk, hogy nem a fürdőköpenyt választotta). Nem derült ki, hogy a gyerekek mennyire vették jó néven az egyáltalán nem megszokott mikulást, aki így inkább csak joviális, bár az átlagnál trendérzékenyebb nagypapára emlékeztet, ezért ön döntse el: menő vagy ciki az antimikulás Mikulás?

362 szavazat 263 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta