KARÁCSONY

Így karácsonyoztunk a múlt században!

2015. december 6., vasárnap 09:17

Mi lehetne fontosabb az év utolsó hónapjában, mint a karácsony és az ünnepek körüli felhajtás, úgy mint a megfelelő ajándékok időben való beszerzése vagy a sütés-főzés miatt való rohangálás? Nem volt ez másképpen a múlt század legelején, közepén és végén sem, legalábbis ez derül ki abból a hangulatos és meghitt képválogatásból, amit ön is megnézhet, ha rákattint az óriásgalériánkra.

Megfog lepődni, milyen minimálisan változtak a karácsonyozási szokásaink az elmúlt száz évben. Mutatjuk, hogy milyen karácsonyfák, Mikulások és díszítési szokások voltak divatban a huszadik században világszerte!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta