KARÁCSONY

Idei ajándékok a jövő év színeiben

2015. december 6., vasárnap 13:42

Kiderült mik lesznek 2016 színei: aPantone minden évben nyilvánosságra hozza az év színét, ennek köszönhető, hogy nemcsak a ruházati boltok, de a lakberendezési üzletek is tele lesznek ezekkel a színekkel. Az idei (vagyis a jövő) év meglepetése, hogy rögtön két színt választottak: ezek a "rózsakvarc" és a "derűs kék" elnevezésű pasztellek. Az első blikkre szimplán rózsaszín és kék páros kiválasztása nem véletlen, Leatrice Eiseman, a Pantone Intézet igazgatója szerint a két szín annyira összetartozik, mintha ikrek lennének. Tetszik vagy sem, az biztos, hogy a sminkektől a cipőkig és a falakig mindenhol fel fog bukkanni ez a két szín. 

Ha viszont szeretné már 2015-ben is a jövő évi trendszíneket  birtokolni, akkor mutatunk néhány ajándékötletet, vagy csomagolóanyagot, hogy ne ezen bukjon el a karácsony. 

A Kitchen Aid gép mocsok drága, viszont nagyon de nagyon sokan meg vannak veszve érte. Úgy képzelem, ez valami olyasmi lehet, mint a cipőmániásoknak egy Manolo Blahnik. Ezzel szemben az Ikeában kapható díszcsomagolások nem azok, és remekül elfér bennünk egy üveg bor, vagy egy isteni csokoládé. Charles és Ray Eames elefántja 70 éves korával igazi dizájndarab, akárcsak Panyizsuzsi kapszulaszettje, ami ráadásul minden korosztályhoz passzol. Az Iddesign párnája pont az év színeiben pompázik, akárcsak az origami falióra. Ha pedig egy írás- és rendezésmániást lepne meg, akkor a tengerentúlon nagyon menő Kikki.K naptárra csapjon le, ettől boldog lesz a megajándékozott, az biztos. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta