KARÁCSONY

Van, ahol rohamosztagosok építik a karácsonyfát

2015. december 2., szerda 15:37

Kyle Shearrer maga is meglepődött, miután feltöltötte a Facebook-oldalára vicces kis fotósorozatát arról, hogyan állították fel rohamosztagos figurái a karácsonyfát náluk (egy ponton a családi kutya bevonásával): a sorozat 24 óra alatt 700000 megosztást kapott, a világ minden tájáról érkeztek rá kommentek, majd megjelentek az interjúért könyörgő az újságírók is. A dolgon még dobott, amikor a fotókat videóvá fűzte össze egy lelkes rajongó, így már mozgókép formájában is terjedt tovább.

Shearrer különösen örült, hogy nem érkeztek negatív kommentek, eddig csak egyvalaki reklamált, az is azért, mert utálja a műfenyőket. "Az apám és én nagyon élveztük olvasni a hozzászólásokat. és köszönjük azoknak akik megosztották és kommenteltek. Boldog karácsonyt, boldog ünnepeket, és az erő legyen veletek!" - írta Facebook oldalára. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta