Fából csokornyakkendő: menő vagy ciki?

Facebookon futottunk bele a Patore' HU oldalába, ahol fából készült, férfiaknak szánt kiegészítőket (főleg nyakkendőket, de mandzsettagombokat és zsebdíszeket is) árulnak. A leírás szerint a darabok minden napra és minden eseményhez passzolnak – és valóban, tökéletesen beleillenek a mostani "elegáns hipszter" trendbe.

Az oldal információi szerint a termékeket kézzel csiszolják, pácolják és lakkozzák – és a tervezők szerint kortól és nemtől függetlenül bárki viselheti. Honlapjuk még nincs, rendelni privát üzenetben lehetséges, így mi is ott érdeklődtünk az árak felől. Kiderült, a "sima" fa csokornyakkendő ára 5900, a gravírozotté pedig 6400 forint – tekintve, hogy egy unalmas fast fashion darabért is elkérnek ennyit, nem is rossz ár. A zsebdíszért 4200, a mandzsettagombért pedig 3900 forintot kérnek.

clk2
Facebook / Patore' HU

Bár még nincs sok követőjük (jelen pillanatban 63 ember), az oldal kifejezetten igényes hatást kelt, sőt, még a háttérmunkálatokba is betekinthetünk. Ön mit gondol? Meglepné a pasiját karácsonyra egy ilyen csokornyakkendővel? Vagy úgy gondolja, teljesen felesleges? Ha előbbire szavaz, akkor nyomjon itt lent a MENŐ gombra, ha pedig utóbbira, akkor a CIKI-re!

Oszd meg másokkal is!
1723 szavazat 1765 szavazat
Mustra