KARÁCSONY

Fából csokornyakkendő: menő vagy ciki?

2015. november 23., hétfő 10:08

Facebookon futottunk bele a Patore' HU oldalába, ahol fából készült, férfiaknak szánt kiegészítőket (főleg nyakkendőket, de mandzsettagombokat és zsebdíszeket is) árulnak. A leírás szerint a darabok minden napra és minden eseményhez passzolnak – és valóban, tökéletesen beleillenek a mostani "elegáns hipszter" trendbe.

Az oldal információi szerint a termékeket kézzel csiszolják, pácolják és lakkozzák – és a tervezők szerint kortól és nemtől függetlenül bárki viselheti. Honlapjuk még nincs, rendelni privát üzenetben lehetséges, így mi is ott érdeklődtünk az árak felől. Kiderült, a "sima" fa csokornyakkendő ára 5900, a gravírozotté pedig 6400 forint – tekintve, hogy egy unalmas fast fashion darabért is elkérnek ennyit, nem is rossz ár. A zsebdíszért 4200, a mandzsettagombért pedig 3900 forintot kérnek.

Bár még nincs sok követőjük (jelen pillanatban 63 ember), az oldal kifejezetten igényes hatást kelt, sőt, még a háttérmunkálatokba is betekinthetünk. Ön mit gondol? Meglepné a pasiját karácsonyra egy ilyen csokornyakkendővel? Vagy úgy gondolja, teljesen felesleges? Ha előbbire szavaz, akkor nyomjon itt lent a MENŐ gombra, ha pedig utóbbira, akkor a CIKI-re!

789 szavazat 785 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta