HÚSVÉT 2015

10 millió forintba kerül a csúnya és ijesztő csokinyúl

2015. március 31., kedd 17:52

Önnek kéne?

  • 40
    Naná, igazi kuriózum
  • 56
    Dehogyis, hogy néz ki/mennyibe kerül

Ha idén valami egészen drága, ám ronda ajándékkal szeretne kedveskedni a locsolkodóknak, akkor mutatunk egy nyulat, ami pont megfelel ennek a két kritériumnak. A Northfotótól kaptunk képeket és leírást erről csokinyúlról, ami 25 ezer fontba, azaz több mint 10 millió forintba kerül, mivel a szeme helyén két gyémánt csillog. De nem baj, mert a 38 centis, 5 kilós csokipéldány nem csak drága, de még csúnya is.

A műremeknek csúfolt csokitömböt Martin Chiffers alkotta, aki elvileg ért a luxushoz, mert a londoni luxusáruház, a Harrods dekorációs séfje is volt, valamint egy csomó díjat is begyűjtött már az ételdekorációival. Úgy istenigazából ez a csokinyúl sem lenne ijesztő a gyémánt szemek nélkül, így viszont simán el tudjuk képzelni egy sci-fi horror főszörnyeként, aminek ha megcsillan a szeme, jön a lézer, ami szétvágja az egész emberiséget. Egyébként a 70 százalékos prémium csokoládéból készült édesség elfogyasztásakor 548 ezer kalória kerül a szervezetbe. És most nézze meg a galériában, hogy ön adna-e 10 milliót egy ilyen nyúlért. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta