TÉL

Ufódzseki hetvenezerért: menő vagy ciki?

2014. január 20., hétfő 09:20

Ha megunta volna a klasszikus pufidzsekiket, most upgrade-elheti téli outfitjét ezzel a matt nejlondarabbal. Remek választás, ha imád rengeteg pénzt költeni hülyeségekre – ebben nem fog csalódni, ígérjük!

A mérsékelten téliesnek tűnő Ai Storm márkájú kabát attól különleges, hogy fejtetőig cipzározható, így a kapucni nemcsak a fejtetőt, de az arcot is védi. A kilátásban egy spéci síszemüveg segít, és hogy ne fulladjon meg, vannak rajta szellőzőlyukak. Hiába, bátor vállalkozás ebben a cuccban végigvonulni a városon.

6

A dzsekinek nemcsak a stílusa tér el az átlagtól, hanem az ára is: a Luisaviaroma.com-on 74 643 forintért már meg is rendelheti. De tudunk ajánlani egy másik igazán kiváló darabot is ugyanerről az oldalról: az itt megtekinthető DSquared kabát eredetileg 539 427 forintba kerülne, de most, akciósan alig több háromszázezernél. Pedig ebben még beépített szemüveg sincs, van viszont prérifarkas szőrmegallérja. Ön szerint menő ilyen cuccokban flangálni télen? Vagy inkább ciki?  

497 szavazat 495 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta