SZÜNIDŐ

Tisza-túra: a sátorverés is extrémsport

2014. július 10., csütörtök 15:45

Tudjuk, hogy szinte hihetetlen, de még mindig tudunk érdekességet mutatni a díványos Tisza-túráról, amit ugyan három nap alatt letudtunk, de igen sűrű három nap volt ám. A Tiszán és Túron evezés mellett ételeket és italokat teszteltünk, állatot öltünk, malmot látogattunk, sőt még a sátrat is magunk állítottuk – mert igen, vannak, akiknek ez már majdnem olyan extrémsport, mint a helikopteres síelés. 

Normális esetben nyilván nem egy nagy etwas felállítani egy manapság kapható sátrat, de nekünk nemcsak a sötétedéssel, hanem azzal is meg kellett birkóznunk, hogy leírást egyáltalán nem találtunk hozzá. Az első pár órában – míg a többség hogy-hogynem fel tudta állítani a sátrát – még azt gondoltuk, hogy mi sem egyszerűbb, de néhányan végül eléggé megküzdöttünk vele. Én például sose gondoltam volna, hogy a modern sátrakat kívülről befelé kell felállítani, így ha rajtam múlik, inkább a szabad ég alatt töltöttem volna az éjszakát (ami egyébként később - egyéb okokból kifolyólag - be is következett). 

Most megmutatjuk, hogyan csináltuk, hogy önök is velünk (rajtunk) röhöghessenek, de azért azt elárulom, hogy végül ketten aludtunk a hatszemélyes, két hálófülkés sátorban óriási kényelemben, szóval a tanulság mégiscsak az, hogy megérte a fáradozást. Fogadják szeretettel a mottónkat az „állításról": mindenki olyan, amilyen a sátra.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta