KARÁCSONY

Nagy-, és kisragadozók várják a Budakeszi Vadasparkban

2014. december 28., vasárnap 11:28

Ha nagyon unatkozna jövő év első szombatján – és a gyereket sem kötik már le a karácsonyi ajándékok –  remek programot ajánlunk: 2015. január 3-án a Budakeszi Vadasparkban, a hazánkban őshonos nagyragadozókat lehet megtekinteni.

10479892 874842985882944 1706262105870063747 o
Fotó: Budakeszi Vadaspark

A parkban élő medve, farkas, hiúz és sakál lesz az előadások főszereplője, a szakvezetések is ezekről a vadakról szólnak majd. A buli a mosómedvékkel és a nyestkutyákkal kezdődik, majd utána jönnek a félelmetesebb jószágok a farkas és a medve, akiket a közönség előtt fognak megetetni a gondozók. Bónuszként egy hiúz is feltűnik majd, valószínűleg az ő produkciója lesz a gyerekek kedvence, ugyanis gondozói a Kisállatsuliban már hónapok óta tréningeznek vele a nagy napra. A mókát a sakálok és kisragadozók zárják a Nagy Ragadozó Napon, szerintünk jó kikapcsolódás lesz, ne hagyja ki!

Pontos program 

(kizárólag január 3-án a szokásostól eltérő időpontokban indulnak a programok!)

  • 10.00 Mosómedve, nyestkutya kisállat suli
  • 11.00 Farkas látványetetés
  • 11.30 Medve látványetetés
  • 12.00 Hiúz látványetetés-előadás
  • 13.00 Sakál látványetetés
  • 14.00 Kisragadozó látványetetés-szakvezetés
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta