KARÁCSONY

Nem én voltam, a fa csak úgy eldőlt!

2014. december 27., szombat 10:19

Közeleg a szeretet ünnepe, az emberek főznek, fát díszítenek, az állataik pedig lebontják azokat. Az egészben a legszebb, hogy ezt úgy teszik, hogy még az apokaliptikus végeredményt látva sem lehet rájuk haragudni, hiszen a bűnbánatuknál csak a cukiságfaktoruk az erősebb.

Azok a családok, ahol van házi kedvenc, szinte biztos, hogy találkoztak már ezzel a jelenséggel. Az internet pedig csodálatos, tele bizonyító erejű fotókkal arról, miért is nem lehet haragudni a fabontó, díszroppantó, ünnepi dekorációt legyilkoló kisállatokra – ilyenekből gyűjtött egy csokornyit a boredpanda.com.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta