KARÁCSONY

Így szúrjon ki a rokonokkal, barátokkal karácsonykor

2014. december 26., péntek 12:08

Igen, a karácsony a szeretet ünnepe, de azért egy kis viccelődés simán belefér. Itt van egy videó arról, hogyan is tolhat ki szeretteivel, ismerőseivel az ünnep jegyében. Tele a lakás illatos gyertyákkal? Ha van otthon fokhagyma kapszula, akkor már meg is van első csínytevés legfőbb eszköze. Ha tudja, hogy valaki imádja a luxusajándékokat, akkor kotorja elő műszaki cikk dobozás, és így üresen csomagolja be. Persze ha nem akarja, hogy örök harag legyen, készüljön egy igazi, nem feltétlenül annyira drága meglepetéssel is. De nem lőjük le az összes poént, nézze csak meg a mellékelt videót! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta