KARÁCSONY

A világ legbénább karácsonyi ajándékainak ennél jobban nem lehet örülni

2014. december 26., péntek 10:21

Egy brit rádiós, Tim Cocker gyerekei teljesen tisztában voltak azzal, hogy mit szeretnének kapni karácsonyra. A kisfiú, Louie a rajzfilmekből ismert Ben Ten órát, a kislány, Connie pedig egy hercegnő Barbie babát, illetve annak párját, a király Kent szeretett volna. Cocker úgy döntött, hogy két héttel karácsony előtt meglepi gyerekeit és ad egy-egy különleges ajándékot nekik. Csakhogy egyáltalán nem azt, amire számítottak: a fiú egy banánt, a lány egy fej hagymát hámozott ki a csomagolásból - írja a Daily Mail. 

„Ahogy közeledett karácsony, kíváncsi lettem, hogy a gyerekeim tudják-e, hogy mennyire szerencsések. Így hát úgy határoztam, kinyithatnak egy-egy meglepetést, vagyis egy szörnyű ajándékot az ünnepek előtt” – magyarázza Cocker. A férfi nem tudta, hogyan reagálnak a gyerekek a meglehetősen hétköznapi ajándékok láttán, és meg is lepődött rajtuk. A gyerekek nagyon lelkesek voltak és elragadóan kedvesen köszönték meg apjuknak a váratlan meglepetést. Nézze meg a videón, hogyan!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta