Ezt nézi idén a bejglihez!

Szokásunkhoz híven idén is megírjuk, mit érdemes megnézni a tévében karácsonykor, és bár akadtunk kellemes meglepetésekre azért a végső konkluzió mégis az, hogy inkább beszélgessünk a doboz bámulása helyett. Vagy nem, hiszen lesz Reszkessetek betörők?

December 24.

Huszonnegyedikén amíg a család titokban díszíti a fát, a kölök megnézheti szerencsére az eredeti Vuk-ot 15:15-tól a Super TV2-n. A kis róka megható történetét nemcsak azért jó újra és újra megnézni, mert rendkívül szórakoztató, de azért is, mert nosztalgiázni jó, ráadásul esetleg sikerül ráhangolódnunk a fenyőfázásra általa.

Vuk
Vuk

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy 17:15-re vége is, és átkapcsolni sem kell, mert a Jégkorszak című animációs vígjátékban Sid lajhár és csordája menekülnek a jégkorszak elől. Persze ebben az esetben reménykednünk kellene abban, hogy még van olyan létező szülő vagy kölyök, akinek sikerült még nem megnéznie 2002 óta, de  szegényember vízzel főz.

ice-age-continental-drift-112

Ha sikerül negyed tízig ágyba dugni a gyerekeket, akkor meg lehet nézni a TV2-n az X-Men – Az Elsők premierjét. Az Elsők a fő X-Men trilógia előzetese, amiből a szereplők előéletét is megismerhetjük, mint például a fémeken uralkodó Magneto és az emberek gondolatait olvasó Xavier professzor kezdeti barátságát, majd összetűzésük okát. Mi mondjuk simán megértjük, ha inkább választja mégis az RTL Klubon a Reszkessetek betörőket ezredszerre, vagy késő este az Ízek, imák, szerelmeket, hogy egzotikus helyeken járjon. 

12

December 25.

Másnap, 19:20-tól a Fem3-on a Vejedre ütök című vígjáték biztosítja a szórakozást az egész család számára olyan sztárokkal, mint Robert De Niro, Barbara Streisand, vagy Ben Stiller. Délután az RTL Klub is nekifut a Jégkorszaknak, ám ők inkább egy későbbi, harmadik részt választottak, rettentő bölcsen. Fél háromkor például a Viasat3 van annyira jófej, hogy leadja az E.T.-t, amit már régen nem láttam műsorra tűzve sehol.

Ha már nem bírja vérontás nélkül, nézze meg a DieHard 4-et a TV2-n, de ha ennek egy szolidabb változatával is megelégszik, akkor ott A mexikói című akcióvígjáték Brat Pitt és Julia Roberts főszereplésével a Fem3-on 23.30-tól.  

brucediehard5
InterCom

December 26.

Nem szóltunk, mert a Frigyláda, meg a Végzet temploma pont nem a kedvencünk, de a TV2 az egész Indiana Jones trilógiát letolja az ünnepek alatt, nagyon is helyesen. A szerintünk legjobb, majdnem utolsó rész, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 26-án háromnegyed hétkor lesz, ráadásul előtte délelőtt ismétlik a Végzet templomát, másnap pedig a teljesen felejthető negyedik ufós részt is, ha valaki esetleg nem látta volna. 26-án azért lesznek még jó programok, délelőtt mesék, mint a KungFu Panda 2 a TV2-n vagy a Hupikék törpikék az RTL Klubon, estére pedig ott van a Ha eljön Joe Black a Viasat3-on este kilenctől, Brad Pittel. Jó karácsonyi tévézést!

01
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra