KARÁCSONY

Tudja mit rejt a világ legdrágább piknikkosara?

2014. december 22., hétfő 20:03

85000 fontba, azaz több mint 33,6 millió forintba kerül a legdrágább karácsonyi piknikkosár és a  VeryFirstTo oldalán lehet megvásárolni. És hogy miért ilyen drága? Többek között azért mert van benne Almas kaviár, ami világ legdrágább kaviárjaként van számon tartva. Ebből a csemegéből 10 gramm 160 fontba kerül, azaz egy kiló nagyjából 6,3 millió forint. A Kaszpi-tengerből származó finomság az albínó tokhal ikrájából készül, és rendkívül kevés a piacra belőle évente, mert a tokok száma mindössze hatezerre tehető - írja a Daily Mail. A vásárlók e mellé kapnak Saint James Prunier kaviárt, sőt, Joselito sonkát Spanyolországból, valamint libamájat szarvasgombával. A legolcsóbb tétel Cartwright & Butley hagyma csatni négy fontért, azaz 1500 forintért.

Az italokra sem lehet panasz. A kosárba pakolt Moët et Chandon Dom Pérignon 1961 volt Charles és Lady Diana hivatalos esküvői pezsgője és egy üveg 7000 fontot, azaz 2,7 millió forintot kóstál. Ha ettől nem rúgna be, ott van még egy konyak. A Jules Robin 1789 30000 font (11,87 millió forint) 50 cl mennyiségben, ehhez képest szinte sértő a 7 fontos (2770 Ft) forró csokoládé. Ami megnyugtató, hogy az ár tartalmazza a Versace poharakat, gyöngyházas kaviárkanalakat és dugóhúzót is. Ráadásul minden megvásárolt piknikkosár után 1000 fontot (395000 forintot) egy alapítványnak utalnak át.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta