KARÁCSONY

Bicikliző krokodillal és kertésznadrágos unikornissal lesz teljes a karácsonyfája

2014. december 22., hétfő 14:05

A szokványos karácsonyfadíszek ideje úgy tűnik kezd lejárni. A hagyományos színes gömbök és mikulások mellé lehetőség van olyan dolgokat is felaggatni a fára, ami minden, csak nem karácsonyi. A szalonnás karácsonyfadíszt már megmutattuk, azonban a java csak most jön. Lesz itt kertésznadrágos unikornis, jeti, parókás béka, chihuahua, bicikliző krokodil és ezeken túl is tudunk olyan díszeket mutatni, amitől valóban más értelmet kap a karácsony. A galériában megmutatjuk milyen nem szokványos díszeket találtunk és azt is, hogy hol tudja beszerezni őket. Elöljáróban annyit, hogy a Butlers az abszolút nyertes, ahol az árak nagyon változóak, 1200-2500 forint között vásárolhatja meg a szürreális díszeket. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta