KARÁCSONY

18 óra alatt lett az íróasztalból cuki karácsonyi faház

2014. december 22., hétfő 09:07

Angela Westfield, egy minnesotai nő 18 órát szánt arra, hogy az irodájában felállítsón egy karácsonyi díszbe öltöztetett faházikót. Az építményhez természetesen nem farönkököket használt, hanem papírhengereket, de a végeredmény szemponjából ez nem is számít. A házikót persze nem az irodában rakta össze, hanem otthon a garászban és férje is segített neki, a díszeket viszont a helyszínen pakolta rá- írja a Daily Mail. A kollégái megdöbbentek, amikor meglátták, hogy mivel készül az ünnepekre és Westfield reméli, hogy a házikóval megnyeri a munkahelyi dekorációs versenyt. Tőlünk mindenképpen kap egy szavazatot. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta