KARÁCSONY

Adriana Lima pizsiben olvas mesét karácsonyra

2014. december 21., vasárnap 18:05

Nem érezték magukénak a feladatot.
Nem érezték magukénak a feladatot.
Fotó: victoria's secret

Míg a Kmart nézettségi rekordokat döntöget pizsamában segget rázó kismamáival és sörhasú pasi modelljeivel, addig az egyik legismertebb fehérnemű márka, az 1977 óta piacon lévő Victoria's Secret a legdögösebb modelljeit, Lily Aldridge-et, Candice Swanepoelt, Alessandra Ambrosiót, Behati Prinsloot, Karlie Klosst, Doutzen Kroest és Adriana Limát vetette be ünnepi reklámfilmjébe – hívja fel a figyelmet a különös kampányra a luckymag.com.

A másfél perces kisfilmben egy meseszerű, klasszikus karácsonyi díszletek között zajló történetnek lehetünk tanúi, melyet a pizsamába öltözött modellek mesélnek és adnak elő. Bár láttunk már ennél életszerűbb és nagyobb átéléssel előadott ünnepi kisfilmet is, azért valahol jól szórakoztunk a látottakon, amiről elsőre leginkább az ugrott be, hogy a modellek nem igazán érezték otthonosan magukat az amúgy kényelmesnek tűnő pizsamákban. Ne maradjon le ön se az idei szezon egyik legszürreálisabb pillanatáról, kattintson a videóra!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta