KARÁCSONY

Várja a karácsonyt díszes szakállú férfiakkal!

2014. december 20., szombat 18:37

Karácsony alkalmából Stephanie Jarstad fotós rávett néhány szakállas férfit, hogy ünnepi díszekkel teleaggatott arcszőrzettel álljanak modellt neki. A fotókból poszter is készült, amit Jarstad Etsy oldalán lehet megrendelni 1842 forintért (+ postaköltség). Sajnos Magyarországra nem szállítanak belőle, pedig a képekből karácsonyi üdvözlőlapok is készültek, sőt, naptár is van. Ha pedig ön is kedvet kapott az ünnepi szakálldíszítéshez, direkt erre a célra készült gömbök is kaphatóak már

És még egy fotó:

Deck the halls with beards of holly. Fa la la la la...**

A photo posted by Stephanie Jarstad (@stephaniejarstad) on

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta