Elektronikai cikkek, amik tuti nincsenek a szeretteinek

Vannak olyan elektronikai cikkek, amik tipikus ajándéktermékek, azaz a legtöbben nem vesznek maguknak önszántukból ilyet, viszont ha kapnak egyet, akkor örülnek neki. Ezek azért jó meglepetések, mert lehet családoknak is adni, azaz nem kell külön venni valamit a férjnek, feleségnek és a gyerekeknek, ráadásul sokkal menőbb mint egy utalványt adni. Mutatjuk, hogy miket találtunk az idén.

Csavaros fagyit készítő gép

Minek enne mindig csak gombócos fagyit, mikor csinálhat otthon is csavarosat? Az összecsukható szerkezet fél óra alatt csinál nagyjából egy liternyi fagyit. Ehhez már csak a házi tölcsérkészítő kell és nyithat is egy kézműves fagylaltozót a nappalijában. 

Ár: 15990 forint

420527
Extreme Digital

Csokikészítő gép

csokikeszito shopline
shopline.hu

Ez a csokikészítő, a csokifondü továbbfejlesztett verziója. Teamécses sem kell hozzá, mert elektromos, és kap hozzá a nyársakon kívül pralinévillát, tálat a gyümölcsöknek, valamint 9 darab csokiformát is, így akár ön is készíthet saját csokikat. Vesz egy tábla bármilyen csokit, felolvasztja, majd formába önti és kész is a saját verzió. 

Ár: 8990 forint

Csoki szökőkút

csokiszoko Edigital
edigital.hu

Ha valami látványosabbat szeretne adni, akkor vigyen ajándékba csokiszökőkutat. Ez is tipikusan olyan konyhai kiegészítő, amiről a legtöbb ember sosem gondolná, hogy feltétlenül szüksége lenne rá, mégis ha kap egy ilyet, akkor biztos, hogy az elkövetkezendő bulik főszereplője lesz a szökőkút, amiből ömlik a csoki. 

Ár: 13990 forint

Hot dogot készítő gép

hotdog edigital
edigital.hu

Kimondottan ideális karácsonyi ajándék, hiszen a szilveszteri virslizést már fel lehet dobni egy ilyen hot dog készítővel. A házi hot dog készítése általában annyiban ki is merül, hogy egy félbevágott kiflibe belerakja a virslit és rak rá egy kis ketchupot meg mustárt. Talán sosem költene ennyit, hogy igazi hot dogot tudjon készíteni, de ajándéknak pont ideális. 

Ár: 6990 forint

Időjárásállomás

idojaras shopline
shopline.hu

Ez egy tipikusan olyan ajándék, amit nem sokan vesznek maguknak csak úgy, hiszen ott az internet, ott az okostelefon és akkor még a tévés időjárásjelentésről nem is beszéltünk. Mégis, ajándéknak pont tökéletes, hiszen a legtöbb embernek nincs ilyenje és fontos, hogy legyen még valami, amin gyorsan megnézheti, hogy kell-e vinni esernyőt. Az időjáráson kívül mutatja a pontos időt és a hőmérsékletet is. 

Ár: 5490 forint

Muffinsütő

cupcake shopline
shopline.hu

Igazából cupcake maker néven fut és elektromos. Valószínűleg eddig ön is muffinformában sütötte a süteményeket, azonban van erre egy külön konyhai szerkezet is. Pusztán emiatt nem sokan rohannak a bevásárlóközpontokba, főleg, hogy egy sima forma sokkal olcsóbb, de ha ajándékba kapna egy ilyet, az azért jól jönne. 

Ár: 11990 forint

Popcorngép

popcorn edigital
edigital.hu

Milyen jó is lenne ha az otthoni mozizáshoz mindig lenne friss patogatott kukorica. Nem a mikrós verzió, hanem igazi friss popcorn. Persze nem ezen múlik egy mozis este sem, de azért minden háztartásban elférne egy popcorn készítő gép, amivel akár a Barátok közt izgalmai alatt is moziban érezheti magát. 

Ár: 7990 forint

Salátakészítő

salata Edigital
edigital.hu

Alapesetben egy salátát elkészíteni nem nagy kihívás, hiszen csak darabolt zöldségekből áll az egész. Igen ám, de mikor több embernek darabol sok zöldséget és persze jó sok hagymát, akkor a salátakészítés lesz az egyik legrosszabb munka. Egészen addig, amíg nem kap valakitől egy salátakészítőt, amit egyébként nem biztos, hogy megvenne magának. Ezzel viszont minden zöldséget felszeletelhet, még hasábburgonyát is készíthet.

Ára: 19990 forint

Tölcsér- és ostyasütő

tolcser shopline
shopline.hu

Jól olvassa, már tölcsért vagy ostyát is tud otthon sütni. Egy újabb olyan háztartási gép, ami nélkül eddig is jól megvolt és valószínűleg a jövőben is ellenne, de ha kapna egy ilyet, annak azért örülne. Olyannak meg kimondottan tökéletes ajándék, akinek egyébként is van már fagylaltgépe. 

Ár: 11990 forint

Vattacukor-készítő

vatta shopline
shopline.hu

Vattacukrot az esetek többségében viszonylag ritkán vesz az ember. De ha van vattacukor-készítője otthon, akkor bármikor csinálhat egyet, hogy a munkából hazaérve kicsit feldobja a hangulatát. Valószínűleg a legtöbben boldog és teljes életet tudnak élni vattacukor készítő gép nélkül is, de ha kapnak egy ilyet, akkor azért biztos, hogy használni fogják. 

Ár: 15990 forint

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra