KARÁCSONY

Mikulás bukósisakban? Van, fürdőgatyás is.

2014. december 17., szerda 15:47

Egymást érik a mikulásos akciók a nagyvilágban: december 13-án Torontóban egy fürdőgatyás jótékonysági futáson vettek részt az emberek többé-kevésbé Mikulásnak maszkírozva, egy nappal később pedig az olaszországi Turinban pattantak robogóra több százan beöltözve. Berlinben a Mikulás 100 méter magasból ereszkedett alá – és állítólag közben táncolt az angyalokkal. Nézze meg a galériában, a világ melyik pontján hogyan jótékonykodnak a piros jelmezbe öltözött tömegek!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta