KARÁCSONY

Drogériából karácsonyi dekort? A Müllerben keresse!

2014. december 16., kedd 13:18

A hiperek után a drogériákban is megnéztük, milyen dekorkínálattal készülnek az ünnepekre, hiszen a Drogerie Markt, a Müller és a Rossmann is szokott az évszaknak megfelelő díszeket, kiegészítőket árulni, és karácsonykor sincs ez másképpen.

És hogy mire számíthat? Mindenhol találtunk értelmezhetetlen dolgokat, a Müllerben nem értettük a téli gyerek megnevezésű figurákat (korábban ugyanez volt a helyzet a chippendale csokimikulással is), a Rossmannban a karácsonyi pizzástálra néztünk furcsán, a Drogerie Marktban pedig a gyér felhozatalon döbbentünk meg. Ha cuki dekorációt szeretne, a Müllerbe menjen, ha nem tervez különösen semmit, csak minimálisan díszítené fel a lakást, akkor a Rossmannba, ha pedig csak matricákat, szalvétákat és ajtódíszeket szeretne, akkor a DM-be. Mutatjuk a galériában, hol mit talál. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta