KARÁCSONY

Íme egy 61 ezer forintos semmi karácsonyra

2014. december 15., hétfő 13:07

„Mindened megvan, nincs szükséged semmire” – ez áll a youneednothing.com honlap nyitóoldalán, továbblépve pedig egy egyszerű, de túlárazott fadarabot vásárolhatnak meg itt az érdeklődők. Igen, jól olvasta, egy fadarabot, amit nothingnak, azaz semminek nevez az ötletgazda, Pim de Graaff szövegíró, és ezzel szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy már mindenük megvan, nincs szükségük egy hatodik fenyőfás bögrére vagy még egy illatszercsomagra.

Igen, arról a fehér fadarabról van szó.
Igen, arról a fehér fadarabról van szó.
Fotó: youneednothing.com

A fekete színben is kapható fadarabokból már csak fehér változat elérhető, abból is mindösszesen tíz darab – aminek ráadásul alaposan megkérik azt árát. 199 eurót (kb. 61 300 forintot) kell érte kicsengetnünk, de a bevétel nem az ötletgazda zsebébe, hanem egy jótékonysági szervezethez, az Oxfamhoz vándorol, amely évek óta a szegénység ellen harcol világszerte, írja a booooooom.com. Tavaly egyébként hasonlóképpen elkapkodták a fekete színű fadarabokat is. Ön mit gondol, menő semmit ajándékozni karácsonyra vagy inkább cikinek találja az ötletet és marad a jól bevált, klasszikus meglepetéseknél? Szavazzon!

A bevételt rászorulók megsegítésére fordítják.
A bevételt rászorulók megsegítésére fordítják.
Fotó: youneednothing.com
447 szavazat 542 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta