KARÁCSONY

Három megoldás, ha hadilábon áll a csomagolással

2014. december 14., vasárnap 08:22

A csomagolás sarkalatos pontja a karácsonyi ajándékozásnak, különösen, ha valakinek nem megy. A többség ilyenkor általában az ajándékzacskók mellett dönt, de vannak, akik ötlet és kézügyesség híján is tíz körömmel ragaszkodnak a csomagolópapírokhoz. Ön is épp ilyen? Nem gond, mutatunk néhány videót, amiből eltanulhat néhány technikát. De előbb nézzék meg, hogyan is csinálják ezt a csomagolás nagymesterei, a japánok:

1. És akkor következzen a kezdőknek való verzió. A csomagolandó tárgy négyszögletes, sehol egy gonosz félkörív vagy kicsúcsosodás.

2. Ez itt már egy másik szint, amit szerintünk érdemes, és annyira talán nem is nehéz megugrani. Mi eltekintenénk a masnitól, mert eltereli a figyelmet a papír szépségéről, de ha ön úgy érzi, bátran pakolja tele extra dekorációval.

3. Ha az előbbit sikeresen lezavarta, akkor itt egy újabb, kicsit nehezebb verzió. Ez a csomagolás vicces, de azért még kivitelezhető, és – reményeink szerint – nem fogja a haját tépve átkozni a Díványt, amiért egy ilyen megvalósíthatatlan borzalmat ajánlgat.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta