KARÁCSONY

A vécében taposhatja a Mikulás mellkasát

2014. december 13., szombat 16:02

A karácsony egyértelműen az az ünnep, amikor a legbrutálisabb giccs is eladható, legyen az értelmezhetetlen lakásdekor vagy épp karácsonyfadísz, de persze az ajándékok között is szép számmal akadnak ékes példák.

A giccses kiegészítők csodás gyűjtőhelyei az olyan online aukciós oldalak, mint az Ebay vagy az Aliexpress. A kettő között erős átfedés látható, a kínai kereskedők (Aliexpress) ugyanis örömmel pakolják fel termékeiket az Ebayre is. Ha tehát semmi nem jut eszébe, de szeretne néhány kellemetlen percet szerezni ismerősének, akkor nézzen körül az említett oldalakon. Javasoljuk a "christmas decor" szókapcsolatot beírni, aztán pedig csak ámulni azon, milyen ötletes formatervezők élnek a földön.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta