KARÁCSONY

Keressük az ország legszebb karácsonyfáját!

2014. december 13., szombat 19:43

Országszerte szinte minden településen, sőt a nagyobb városokban akár több helyen is állítanak karácsonyfát az ünnepek előtt, úgyhogy ez épp elég ahhoz, hogy elkezdjük keresni az ország legszebb köztéri karácsonyfáit (nem, nem olyanokat, mint a megvetett readingi fenyő), azokat, amikre büszke az egész város. December 18-ig várjuk erre az e-mail címre a képeket az önök számára legkedvesebb köztéri karácsonyfáról, hogy megszavaztassuk, majd végül szenteste kihirdessük, melyiket választották a Dívány olvasói az ország legszebb karácsonyfájának. Addig is, hogy kedvet kapjanak, összeválogattunk néhány karácsonyfát a nagyvilágból, és kiváncsian várjuk a hazai felhozatalt, hátha azokból is össze tudunk rakni egy hasonló galériát. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta