Karácsonyi szakállgömb: menő vagy ciki?

2014 a szakáll éve volt, ez kétségtelen: a lumberszexuális férfi az etalon, és Budapest utcáin is egyre több fiatal, szakállas hipszter jön szembe. Adta magát, hogy valaki előbb-utóbb kitalálja, hogyan lehet a szakállasokat extra költésre bírni. Egy londoni reklámügynökségnek sikerült előrukkolnia egy elég fárasztó karácsonyi trenddel, a szakállba akasztható karácsonyfa-gömbökkel. 

Nem adják méregdrágán a szakálldísz-csomagokat, 7 font (kb. 2700 forint) egy adag "Beard Baubles", de azt nem hittük volna, hogy azonnal el is kapkodják a készletet – pedig ez történt, még Ausztráliából is rendeltek szakállgömböket. Hogy minek, azt nem tudjuk, hisz akár a sima karácsonyfa-gömböket is be lehet akasztani egy dús szakállba, azt meg nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy bárki örül egy ilyen ajándéknak. 

„A termék nagyon népszerű a britek körében, sokkal többet adtunk el, mint vártuk. De ausztrálok, amerikaiak, kiwik, németek, franciák is vásároltak Beard Baubles-t" – mondta a Daily Mailnek Ollie Dearn, a Grey London reklámügynökség munkatársa.

Minden csomag 14 színes gömböt tartalmaz, 10 nagyobbat és 4 kicsit, sikere pedig annak köszönhető, hogy az ügynökség a szokásos karácsonyi üdvözlőlapok mellett gömböket is küldött az ügyfeleknek – így terjedt el a Beard Baubles híre. Ráadásul aki vásárol, jótékonykodik is, ugyanis a gömbökből befolyó összes pénzt a Beardseason szervezet kapja, mely a melanoma elleni küzdelemben jeleskedik, és arra buzdítja támogatóit, hogy növesszenek szakállt decemberben.

Bár most épp készlethiány van, de a honlap szerint december 11-én pótolják a készletet, szóval ha menőnek találja a karácsonyi szakálldíszeket, próbáljon meg rendelni belőlük (hátha szállítanak hazánkba is), fényképezze le magát velük és legyen szíves, küldje el nekünk a fotót, mert mi nem hisszük el, hogy emberek így fognak karácsonyozni (bár fejre vehető filcpulyka is létezik). Ha a jótékony cél ellenére kínosnak találja ezt a mértékű hipszterséget, nyomjon a cikire!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
974 szavazat 1077 szavazat
Mustra