KARÁCSONY

Napi cuki: karácsonyra készülő kutyák

2014. december 10., szerda 09:19

Van az úgy, hogy szűk két héttel karácsonyt megelőzően sem sikerült még az embernek ünnepi hangulatba kerülnie – ha ön így járt, akkor most egy cukikutyás galériával próbálunk segíteni a problémán. Az ebek némelyikének már százezernél is több követője van az Instagramon, ahol ön is figyelemmel kísérheti, milyen hülyébbnél hülyébb ruhákba öltöztetik őket a gazdáik, némi jutalomfalatért cserébe. Ha szeretne rengeteg cuki kutyát látni (és kicsit sajnálni őket), akkor nézze meg a galériát! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta