KARÁCSONY

Vezeték nélküli okoségők, ha unja a bogozgatást

2014. december 9., kedd 14:24

Megértjük, ha a tűzveszély miatt idén inkább lehagyná a karácsonyi égősorokat a fáról, és akkor is, ha egyszerűen csak unja kibogozni a zsinórokat, ezért aztán inkább nem is bajlódik velük. Igen ám, de ezek miatt még nem kell lemondani a fényekről – a vezeték nélküli égőket önnek találták ki.

A Kickstarter közösségi finanszírozó oldalra feldobott találmány nagyjából úgy működik, mint egy sima karácsonyfadísz, úgy is néz ki, és a fán is oda rakja, ahova kedve tartja. Mindössze egy karikát kell a fa köré vagy alá helyezni, ez biztosítja az energiát, hogy az égők működjenek. A fényeket okostelefon vagy laptop, esetleg tablet segítségével lehet kapcsolgatni, sőt programozhatja is. A projekt oldalán még találhat néhány 60 dolláros, azaz 15 ezer forintos támogatói csomagot, amiért cserébe 12 darab karácsonyi dísznek álcázott led égőt kap, ezek az ígéretek szerint 20 évet bírnak.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta