KARÁCSONY

Íme a legjobb karácsonyi ajándék szelfifüggőknek

2014. december 9., kedd 09:07

Itt a tökéletes karácsonyi ajándék annak az ismerősének vagy rokonának, aki órákat képes eltölteni a tükör előtt azért, hogy hibátlan szelfit készítsen magáról. És hogy mi ez? Nem más, mint a szelfi társasjáték. Ha önnek is van olyan ismerőse, aki megörökíti az arcát a vacsorára várva, pizzaszeletelés közben, a mosdóban, a ruhatárnál, buli közben, a villamoson, a kocsiban, a kapu előtt vagy lefekvést megelőzően, akkor ez az ideális játék számára. 

A szelfi társasjáték egy kicsit az Activityre hasonlít, csak nem rajzolni, beszélni vagy éppen mutogatni kell, hanem szelfizni. A kártyákra különböző kifejezéseket, állapotokat írtak, olyanokat, mint a „YOLO” (You only live once, azaz egyszer élsz) vagy a „Ninja vagy!”, vagy mondjuk „Meglepetésbulira értél haza”, esetleg „Ijesztő filmet nézel”. A játékszabály nincs túlbonyolítva: a kártyára írt szituba belehelyezkedve készíteni kell egy szelfit, a többieknek pedig ki kell találniuk, mit ábrázol a kép. Ha bárki nagyjából eltalálja, akkor pont jár a szelfizőnek, végül pedig az nyer, aki a legtöbb pontot szedi össze. A társasjáték 14.95 dollárba, azaz nagyjából 3700 forintba kerül, de ha igazán örömet szeretne szerezni, elkészítheti a saját változatát is, a kézműves szelfi játékot. Fogjon néhány kártyát és használjon saját kifejezéseket, akár magyar sajátosságokat, például „Tolmácsot kér Vida Ildikónak” vagy mondjuk „Schoberték megtudják, hogy a Gazdasági Versenyhivatal megbüntette őket”.

613YztbTZkL. SL1000
Fotó: Ebay / USAopoly
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta