Nettó baromság az idényjellegű csúnyapulóver

Körülnéztünk az üzletekben, hogy feltérképezzük a karácsonyos és Mikulás-témájú ruhakínálatot. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, hatalmas a választék aranyos pulóverekből és vicces alsógatyákból, de biztos csak mi nem értjük, miért van erre szükség.

A H&M például mindkét nemnek gyártott rénszarvasos pulcsit, de rendes kötött darabokból sincs hiány. A Tezenis ráment a vicces alsógatyákra, amitől mi kiszaladunk a világból, de biztos van, aki ilyet kap ajándékba és még örül is neki. A Claire's maga a Paradicsom, ha szeret hülyét csinálni magából az ünnepek alatt: kedvencünk a pulyka-sapka volt, ha el se tudja képzelni, mi lehet ez, nézze meg a galériában!

Ezek mellett még a New Yorker próbálkozik kurvás fehérneműkkel és az F&F hozta ki a legteljesebb csúnyapulcsi kínálatot, pingvinekkel, Mikulásokkal, 4-6 ezer forint közötti áron. Félre ne értsen: nem az a bajunk, hogy ezek a pulóverek hogy néznek ki. Imádjuk a ronda pulóvereket és hordunk is egy párat itt a szerkesztőségben, az év minden napján. Pont az a bajunk, hogy a csúnyapulcsiból idényjellegű darabot csinálnak a márkák: miért csak karácsonykor kell megőrülni? Miért nem hord mindenki mindig ilyen pulóvereket? Mert egy mikulásos felsőt azért nem nagyon vesz fel az ember tavasszal (pedig tulajdonképp milyen menő lenne), a hasonló alsógatya/melltartó meg nettó pénzkidobás: általában ajándéknak veszik az emberek, bezacskózzák, beteszik a fa alá, nevetgélnek kicsit az ajándékozottal, aki aztán a szekrény mélyére süllyeszti adott darabot és soha többet nem veszi elő. Vagy mi látjuk túl sötéten a helyzetet? Írja meg nekünk a Facebookon, mit gondol!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek