KARÁCSONY

Ilyen ajándékot ne vegyen soha: a világ legrondább vázája

2014. december 7., vasárnap 12:57

Sok ronda vázát láttunk már életünkben, de most megtaláltuk a műfaj csúcsát: ebben a darabban összpontosul minden, ami egyáltalán elrontható egy kézműves karácsonyi ajándékban. Egyfelől rémesen rút. Másfelől szörnyen drága. Ráadásul bizonyára rengeteget dolgozott vele a művész egy rossz napján. A magyarázat szerint amúgy a váza egy pulykát ábrázol, mi ezt magunktól nem vettük észre.

il 570xN.663703424 mhzi
Fotó: Etsy.com

Ha mi egyáltalán nem értjük az esztétikumot, és önöknek mégs megér 92 ezer forint+szálllítást ez a csodadarab, akkor itt rendelhetik meg, érdemes körülnézni még az eladó portékái között, feltéve, hogy van kedvük borzongani.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta